Gdzie i kiedy?
Piwnica Kany
Plac Św. Piotra i Pawła 4/5
niedziela, 26 lutego 2017, 11:00
Za ile?
25 zł
26 lutego w Piwnicy Kany odbędzie się pierwsze spotkanie w ramach warsztatów kulinarnych Marka Kodzisa i Michała Ostajewskiego "Kulinarne robótki – gotowanie dla zdrowia".
KULINARNE ROBÓTKI - GOTOWANIE DLA ZDROWIA
niedziela, 26 lutego, od 11.00 do obiadu z deserem (czas trwania ok. 4 godzin) 

FUNDACJA AMAR POŻYWIENIE DLA ZDROWIA zaprasza na inaugurację cyklicznych i praktycznych spotkań w Piwnicy Kany pod nazwą "Kulinarne robótki - gotowanie dla zdrowia” w wykonaniu VEGE CLUB AMAR. Pierwsze spotkanie to wariacje na temat ROZGRZEWAJĄCYCH i WZMACNIAJĄCYCH ZUP oraz BEZCUKROWYCH DESERÓW. Będziemy wspólnie tworzyć, wspólnie się uczyć i wspólnie próbować. Pokażemy piękno kuchni wegańskiej i makrobiotycznej. Będzie makro zdrowo i makro smacznie! W ramach warsztatów - konsumpcja tego, co ugotujemy oraz duża porcja wiedzy. Zapraszamy całymi Rodzinami!

Promocyjny koszt pierwszego spotkania to jedynie 25 zł. Płacisz za odżywcze jedzenie – bezcenna wiedza w bezpośrednim przekazie Mistrzów Kuchni: Marka Kodżisa i Michała Ostajewskiego - gratis. Dzieci za darmo!

Zapisy:
Marek Kodzis: marek.kodzis@gazeta.pl, tel. 609796251
Michał Ostajewski michal.ostajewski@yahoo.com, tel. 608224635