Gdzie i kiedy?
Piwnica Kany
Plac Św. Piotra i Pawła 4/5
niedziela, 21 maja 2017, 16:00
Za ile?
10 zł
Spotkanie z Markiem Kodzisem połączone z praktyczną prezentacją i poczęstunkiem.
Spotkanie z Markiem Kodzisem, mistrzem kuchni wegetariańskiej z ponad trzydziestoletnim stażem i mnóstwem doświadczeń podróżniczo-kulinarnych, twórcą jednego z najbardziej znanych i lubianych przedsięwzieć gastronomiczno-ekologicznych w Szczecinie: Vege Clubu AMAR, w którym można nie tylko zjeść codziennie smaczny, pożywny, zaskakujący, przygotowany ze zdrowych produktów obiad lub pyszny deser, ale także zakupić zdrowe produkty wprost od producentów bio warzyw oraz wziąć udział w warsztatach i spotkaniach promujących zdrowy styl życia.

Marek opowie o swojej drodze kulinarno-życiowej, o swoich wyborach, błędach, porażkach i sukcesach, o tym, gdzie zdobywał wiedzę, od kogo się uczył i o tym, na czym polega jego autorska metoda gotowania. Spotkaniu towarzyszyć będzie praktyczna prezentacja i poczęstunek.