Jeszcze wieszają doniczki z ziołami, poprawiają ramki na ścianach i sprzątają, ale od jutra w tym miejscu mają się pojawić burgery z najlepszą wołowiną w województwie – tak twierdzą właściciele nowego lokalu.

Zjemy kotlety wołowe, ale także fani dań bezmięsnych nie wyjdą stąd głodni. Bórger bar to nowy lokal na gastronomicznej mapie Szczecina – wielkie otwarcie w piątek, 8 listopada o godzinie 14.00. W menu burgery m.in. z wołowiną, kurczakiem i cieciorką. Codziennie świeże mięso ma być mielone na miejscu – żadnych mrożonek. Jak zapewnia kucharz, Marcin Gorzkowski, klienci dostaną najlepszą wołowinę z województwa zachodniopomorskiego. Do tego świeże warzywa i sosy robione na miejscu.

 

Ceny burgerów będą się wahać od 13 do 24 zł. Bórger bar mieści się przy al. Wojskiego Polskiego 4. Więcej informacji nt. nowego lokalu znajdziecie na oficjalnym profilu w serwisie Facebook. 

Zobacz też: 

Piekarnia jest Francuzką, a Bistro na językach [wideo]

Wegańskie burgery inspirowane Berlinem